Colorescience Pro

Coloresciense is The Premier Minerale Make-Up lijn binnen het professionele veld en wordt ondersteund en ingezet door toonaangevende esthetische artsen, plastisch chirurgen, dermatologen en huidtherapeuten.

Bij De HuidZorgpraktijk adviseren we de Colorescience producten:
Bij een gezonde huid om je dagelijkse huidverzorging nog meer te optimaliseren, je huid gezond te houden en nog beter beschermd te zijn tegen de schadelijke invloed van de zon. Omdat Colourscience een hoge kwaliteit pure minerale make-up is verstopt het de poriën niet.

Bij specifieke huidproblemen (b.v. roodheid, acne, anti-aging of pigmentatie) omdat zijn “goed voor je huid ingrediënten” bevatten welke verschillende huidproblemen in combinatie met de door ons geadviseerde verzorgingsproducten nog beter aanpakken.

Na een huidtherapeutische behandeling (b.v. acnetherapie, peeling of Micro Needling), omdat het genezingsvermogen van de huid door de inzet van de juiste producten extra wordt gestimuleerd.

Als ondersteuning van de reguliere camouflageproducten omdat het resultaat mooier en natuurlijk is.

Goed om te weten is dat er geen agressieve chemicaliën, geen kleurstoffen, geen talk, geen alcohol, geen mineralen oliën en geen parfum is de Colorescience producten zitten.

Voor een meer persoonlijk advies kun je een afspraak plannen voor een intake gesprek waarbij we uw huid analyseren en een passend productadvies kunnen geven.