Dr. Alkaitis

Er is een groeiende vraag naar natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten en behandelingen welke worden uitgevoerd met biologische producten.

Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat 64% van alles wat je op je huid smeert wordt geabsorbeerd.

Veel bekende cosmeticamerken bevatten pesticiden en/of schadelijke chemische stoffen die kunnen worden geabsorbeerd door de huid.

De gezichtsverzorging van Dr. Alkaitis is 100% biologisch en natuurlijk en gebaseerd op Raw Foods ingrediënten, boordevol vitamine en antioxidanten en  geschikt voor alle huidtypes. De producten van Dr. Alkaitis voorkomen en verminderen huidproblemen en brengen de natuurlijke balans en gezondheid terug op een gezonde en verantwoordelijke manier.

De combinatie van een diep-wetenschappelijke fundering en een brede kennis van de therapeutische eigenschappen van planten in hun natuurlijke staat maakt Dr. Alkaitis een uniek merk. Dr. Alkaitis gebruikt gecertificeerde organische, biodynamische en ethisch verantwoorde ingrediënten in hun natuurlijke staat zonder chemische toevoegingen of processen voor het beste resultaat.

De producten van Dr. Alkaitis zijn 100% biologisch en organic, Vegan, Unisex, Geen chemicaliën, Cruelty free, Geen GMO’s  en Natuurlijk en biologisch.

“if you can’t eat it, don’t put it on your skin”

Wil jij ook op een echt gezonde manier werken aan huidverjonging en huidverbetering? Maak dan snel een afspraak voor persoonlijk huidverzorgings- en behandelingsadvies bij een van onze huidtherapeuten!