Het team

Anneke Kersten - ter Horst
Mijn naam is Anneke Kersten - ter Horst.
In het voorjaar van 2009 ben ik afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht (HU). Na mijn afstuderen heb ik 1,5 jaar in loondienst gewerkt.

In het najaar van 2010 heb ik De HuidZorgpraktijk opgericht. Een huidtherapeutischepraktijk die zich richt op de paramedische en cosmedische kant van de huidtherapie en veel aandacht besteedt aan de bijkomende psychosociale gevolgen die een huidaandoening met zich mee kan brengen.

Ik behandel niet alleen de klacht(en) maar kijk naar de persoon in zijn geheel. De huid weerspiegelt de gezondheid van de persoon en laat zien hoe iemand zich voelt. Ik geloof dan ook dat een gezonde huid mede van binnen uit komt. Met huidverbeterende behandelingen, goede verzorgingsproducten, gezonde voeding, aanvullende voedingssupplementen, jouw motivatie/inzet en indien gewenst coaching kunnen wij je zeker helpen een gezonde, stralende mooi uitziende huid te krijgen.

Mijn doel is dan ook dat jij (weer) lekker in je vel zit. Letterlijk en figuurlijk.

Op maandag werk ik op onze locatie in Groesbeek en op dinsdag en donderdag op de locatie in Nijmegen.

Naast het werk als huid-&oedeemtherapeute ben ik NLP Master coach en NEI(kinder) coach. NLP en NEI zijn heel bijzondere methoden die ingezet kunnen worden bij huidproblemen maar ook bij andere klachten op fysiek en emotioneel vlak.

 

 

Sharon van Summeren
Mijn naam is Sharon van Summeren. In 2012 heb ik mijn diploma tot all round schoonheidsspecialiste behaald. Na deze opleiding ben ik opzoek gegaan naar een passende vervolgstudie. Zo kwam ik bij de opleiding Huidtherapie aan de Hoge school Utrecht. Mijn diploma huidtherapie heb ik behaald in november 2016 en sindsdien ben ik werkzaam bij De HuidZorgpraktijk. Momenteel werk ik op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk in Wijchen en op dinsdag en donderdag in de praktijk in Groesbeek.

De client staat tijdens het behandeltraject op de eerste plaats en persoonlijke aandacht speelt hierbij een grote rol. Zowel de medische als de cosmetische kant van het vak spreken mij aan.

 

 

Jolien Tomberg

Mijn naam is Jolien Tomberg. In de zomer van 2017 ben ik afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht (HU). Inmiddels heb ik ruim twee jaar werkervaring opgedaan bij twee verschillende praktijken. Sinds november 2019 ben ik werkzaam bij De HuidZorgpraktijk. Ik zal tot begin maart Sharon  waarnemen. Op maandag, woensdag en vrijdag zal ik werkzaam zijn op de locatie in Wijchen en op dinsdag en donderdag op de locatie in Groesbeek. Daarna zal ik voor 3 à 4 dagen werkzaam blijven bij De HuidZorgpraktijk.
Wat ik zo leuk vind aan het werk als huidtherapeute is de afwisseling tussen de behandelingen. Ik ben nauwkeurig en ik bied graag een luisterend oor. Tenslotte vind ik een eerlijk (behandel)advies erg belangrijk.

Waarborgen kwaliteit
Om de kwaliteit bij De HuidZorgpraktijk te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici (KP). Regelmatig volgen wij cursussen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij lid van de kwaliteitskring Nijmegen van de NVH.

Wij zijn tevens aangesloten bij het MammaCareNet. Een regionaal netwerk voor therapeuten die gespecialiseerd zijn in de (na)zorg van mensen die borstkanker hebben (gehad) en oedeem en/of littekenproblematiek hebben ontwikkeld. Dit Netwerk is opgericht vanuit het St. Radboud Ziekenhuis.

Als huidtherapeuten zijn wij BIG erkend (opgenomen in artikel 34). Deze wet stelt regels aan zorgverlening en beoogt kwaliteitsbevordering van de beroepsbeoefening en patiënten bescherming.