Het team

Anneke Kersten - ter Horst
Mijn naam is Anneke Kersten - ter Horst.
In het voorjaar van 2009 ben ik afgestudeerd als huidtherapeute aan de Hogeschool Utrecht (HU). Na mijn afstuderen heb ik 1,5 jaar in loondienst gewerkt.

In het najaar van 2010 heb ik De HuidZorgpraktijk opgericht. Een huidtherapeutischepraktijk die zich richt op de paramedische en cosmedische kant van de huidtherapie en veel aandacht besteedt aan de bijkomende psychosociale gevolgen die een huidaandoening met zich mee kan brengen.

Ik behandel niet alleen de klacht(en) maar kijk naar de persoon in zijn geheel. De huid weerspiegelt de gezondheid van de persoon en laat zien hoe iemand zich voelt. Ik geloof dan ook dat een gezonde huid mede van binnen uit komt. Met huidverbeterende behandelingen, goede verzorgingsproducten, gezonde voeding, aanvullende voedingssupplementen, jouw motivatie/inzet en indien gewenst coaching kunnen wij je zeker helpen een gezonde, stralende mooi uitziende huid te krijgen.

Mijn doel is dan ook dat jij (weer) lekker in je vel zit. Letterlijk en figuurlijk.

Op maandag en dinsdag werk ik op de locatie in Groesbeek en donderdag op de locatie in Nijmegen.

Naast het werk als huid-&oedeemtherapeute ben ik NLP Master coach en NEI(kinder) coach. NLP en NEI zijn heel bijzondere methoden die ingezet kunnen worden bij huidproblemen maar ook bij andere klachten op fysiek en emotioneel vlak.

 

 

Sharon van Summeren
Mijn naam is Sharon van Summeren. In 2012 heb ik mijn diploma tot all round schoonheidsspecialiste behaald. Na deze opleiding ben ik opzoek gegaan naar een passende vervolgstudie. Zo kwam ik bij de opleiding Huidtherapie aan de Hoge school Utrecht. Mijn diploma huidtherapie heb ik behaald in november 2016 en sindsdien ben ik werkzaam bij De HuidZorgpraktijk. Momenteel werk ik op  woensdag en vrijdag in de praktijk in Wijchen en op donderdag in de praktijk in Groesbeek.

De client staat tijdens het behandeltraject op de eerste plaats en persoonlijke aandacht speelt hierbij een grote rol. Zowel de medische als de cosmetische kant van het vak spreken mij aan.

 

 

Waarborgen kwaliteit
Om de kwaliteit bij De HuidZorgpraktijk te waarborgen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven bij het kwaliteitsregister paramedici (KP). Regelmatig volgen wij cursussen en bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast zijn wij lid van de kwaliteitskring Nijmegen van de NVH.

Wij zijn tevens aangesloten bij het Oncologie Netwerk Zuid Gelderland (ONZG). ONZG is een multidisciplinair oncologienetwerk in de regio Zuid-Gelderland met Grave en Escharen en bestaat uit zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van patiënten met en na kanker. ONZG brengt de kennis en ervaring bij elkaar en stemt de zorg af tussen de gespecialiseerde zorg in het ziekenhuis en de zorg bij u in de buurt.

Als huidtherapeuten zijn wij BIG erkend (opgenomen in artikel 34). Deze wet stelt regels aan zorgverlening en beoogt kwaliteitsbevordering van de beroepsbeoefening en patiënten bescherming.