LED Masker therapie

LED is de afkorting van Light Emitting Diode. De therapie met LED-licht werd ontwikkeld door NASA in de jaren tachtig met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en en weefsel repareert. Daarmee is LED-licht-therapie ook een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering. Het LED Masker stimuleert de huidcellen tot aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert.

 

LED is wel licht maar behoort niet tot de lasers of IPL waardoor weefsel niet beschadigd wordt, het geeft geen belasting voor het lichaam en is geschikt voor alle huidtypen, voor alle leeftijden en kan het hele jaar door worden gebruikt.

Het LED Therapie Masker kan worden ingezet als losse huidverbeterendebehandeling of in combinatie met andere behandelingen (zoals Micro Needling, peelings, een ZO Treatment of gezichtsbehandeling met Biozantium) voor een mooier en sneller resultaat. Ook wordt de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt, waardoor cosmetische producten effectiever werken