Onze werkwijze

Afspraak maken
Bij De HuidZorgpraktijk wordt uitsluitend gewerkt op afspraak. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met De HuidZorgpraktijk per telefoon 06-83626489 of je kunt een e-mail sturen naar info@dehuidzorgpraktijk.nl.

Afspraak annuleren
Indien je een afspraak wilt annuleren is het belangrijk dat je dit tenminste 24 uur van te voren doet. Dit kan telefonisch via bovenstaand telefoonnummer. Of via het sturen van een e-mail of Whats App bericht. Het moment waarop de e-mail/ bericht aankomt telt dan als het tijdstip van annuleren. Wanneer het onverhoopt niet lukt om 24 uur van te voren te annuleren wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht als niet nagekomen afspraak.

Telefonische bereikbaarheid
Omdat wij persoonlijke aandacht tijdens de behandelingen erg belangrijk vinden nemen wij de telefoon niet aan tijdens een behandeling. Als je ons belt en wij de oproep niet beantwoorden kun je je naam en telefoonnummer achter laten en bellen wij je zo snel mogelijk terug. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@dehuidzorgpraktijk.nl of een Whatss AppĀ 06-83626489

Intake gesprek
Om te kunnen bepalen of wij iets voor je kunnen betekenen, zal er een intake gesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek worden jouw klacht(en), (hulp)vragen en verwachtingen besproken. Er zal in overleg met jou een behandelplan worden opgesteld en wanneer je toestemming voor behandeling geeft zullen de vervolgafspraken gepland worden. Ook zal er indien je het hiermee eens bent een foto worden gemaakt van het huidprobleem. Soms is het tevens nodig metingen te verrichten. Vanzelfsprekend worden deze meetgegevens zorgvuldig in je dossier bewaard en uitsluitend gebruikt om de voortgang weer te geven. Je dient je verwijsbrief (wanneer je deze hebt), identiteitsbewijs en zorgverzekeringspasje mee te nemen naar het intake gesprek.

Behandelingen
Voordat de behandelingen starten dien je mondeling, of wanneer de huidtherapeut hierom vraagt, schriftelijk toestemming te geven voor behandeling. Het is van belang dat je voor je dit doet, op de hoogte bent van de algemene voorwaarden van De HuidZorgpraktijk. Deze kun je vinden op de website, tevens kun je om een papieren versie vragen. Tijdens het behandeltraject is het belangrijk dat je veranderingen of bijzonderheden in jouw gezondheid en medicatie doorgeeft aan de huidtherapeut.

Betalingen
Wanneer mogelijk worden de kosten van de behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekering gedeclareerd. Wanneer dit niet het geval is kun je pinnen of de betaling (gepast) contant voldoen. De factuur krijg je direct na de behandeling via de mail toe gestuurd, deze kun je, indien het verzekerde zorg betreft, vervolgens bij jouw zorgverzekering indienen.

Algemene voorwaarden
Op alle consulten en behandelingen van De HuidZorgpraktijk zijn de algemene voorwaarden van toepassing.